Email: ivanajelicart@gmail.com

Одсек: Одсек студија за васпитаче и медицинске сестре-васпитаче

Катедра за методике, вештине и праксу

Биографија

Рођена 1991. у Шапцу. Завршила Шабачку гимназију. Дипломирала 2014. на основним академским студијама и 2015. на мастер академским студијама (просечна оцена 10,00) Примењеног сликарства на Факултету примењених уметности, Универзитета уметности у Београду. Докторирала 2019. године на истом факултету са просечном оценом 10,00.

Течно говори енглески језик и поседује CAE сертификат (Certificate in Advanced English, Council of Europe Level C1). Учесник је у уметничком програму Outside Project у Фиренци 2013. године. Остварена сарадња у Дечјем културном центру у Београду на ликовној радионици за децу и омладину ометену у развоју, 2015. Учешће на семинару Права интелектуалне својине у области уметности и креативне индустрије, одржаног у оквиру Tempus пројекта RODOS (Restructuring of Doctoral Studies in Serbia) у Ректорату Универзитета уметности, 2017.

Учествовала је у преко 50 колективних изложби, међу којима су: изложба радова реализованих у оквиру програма Outside Project у Фиренци, учешће у XI Фестивалу уметности и музике „Икона“ у Приједору, учешће у 61. и 62. Октобарском салону у Шапцу, „26. Изложба цртежа“ у Галерији Културног центра у Шапцу,итд.

Самосталне изложбе

  1. Реализација мурала „Festina lente“ и „Omnia mutantur nos et mutamur in illis“, Шабачка гимназија, Шабац
  2. Самостална изложба „Дистопија“, Галерија Културног центра Шабац, Шабац
  3. Самостална изложба „Nosce te ipsum“, Библиотека шабачка, Шабац
  4. Самостална изложба, Галерија Александар Алек Ђоновић, међународна смотра Мермер и звуци, Аранђеловац
  5. Самостална изложба, Културни центар Лаза Костић, Сомбор