Karijerni dani – Restoran/bar “Divčibar” 10.04.2024.

Dragi studenti, obaveštavamo vas da će se na Odseku za medicinske i poslovno-tehnološke studije u sredu, 10. 4. 2024. godine u slušaonici 3, u 11 časova predstaviti restoran DivčiBar, na čelu sa menadžerom Dimitrijem Sudžumom i šefom kuhinje Markom Lukićem, koji je i sam kreator ponude jela u DivčiBar-u. Studenti će imati priliku da čuju iskustvo šefa kuhinje na njegovom putu obrazovanja i usavršavanja i menadžera, ali i to kako oni pristupaju izazovima u poslu. Ujedno, šef kuhinje će, zajedno sa studentima, pripremati i pojedine specijalitete iz njihove ponude.

Tema predavanja i radionice je „Tradicionalna jela na moderan način”.

DivčiBar će ovom prilikom predstaviti i program stručne prakse za studente Gastronomije, savetujemo studente da ponesu CV.

Predavanje i radionica su namenjeni studentima Gastronomije i Prehrambene tehnologije, kao i svim ostalim zainteresovanim studentima.

Čekamo vas na ⏩ KARIJERNIM DANIMA ⏪